Om firmaet

EGEBJERG VVS

ved Thue Jensen

Egebjerg VVS - Mobil 40 45 54 38 - Email vvs@egebjergvvs.dk

Hjemmesiden er under opbygning. I mellemtiden vil vi opfordre jer til at ringe til Thue Jensen direkte på telefon 40 45 54 38

Vi er et mindre firma med nogle erfarne og friske medarbejdere. Firmaets indehaver Thue Jensen har arbejdet inden for branchen i mere end 15 år. Vi har gennem årene oparbejdet en god fast kundekreds og nye kommet til løbende.


Vi udfører alle former for VVS arbejde. Meget af vores arbejde handler også om gaskedelinstallationer samt service på gaskedler, som hovedsageligt udføres gennem DONG.


Ingen opgaver er for små for os. Det er lige fra reparation af vandhaner, toiletter m.m. til fx modernisering af baderum, opgaver i forbindelse med tilbygninger samt udskiftning af kedler.


Firmaet er underlagt en kvalitetskontrol, som bliver kontrolleret minimum en gang hvert andet år. Kvalitetskontrollen bliver udført af VVS-Branchens Kvalitetskontrol.


Firmaet er også tilsluttet VVS-Branchens Garantiordning. Denne garanti giver kunder mulighed for ændring / udbedring af dårligt udført arbejde. Dækningen skal udgøre mindst 2.000 og højst 150.000 kr. inkl. moms.